Sunday, January 30, 2011

Kosong Kembali

Ini cerita bukan hari ini punya tapi cerita hari Khamis . Aku dah tekan butang cash out buat kali pertamanya pada pagi hari Khamis . Setelah setahun berblog , akhirnya nampak hasilnya dan mampu untuk cash out . Teruja dan berdebar bila nak tekan butang cash out .


Tak banyak dan tak sikit jumlah duit Nuffnang . Alhamdulillah boleh jumlah begitu untuk setahun . Segaja disensorkan nombor kerana hajat dalam hati nak buat contest bila dapat cek nie . Mungkin contest teka jumlah cek . Apa-apa pun tak sabar nak tunggu bulan 3 .



p/s : Sedikit-sedikit lama-lama jadi bukit ! =)

Share:

8 comments:

  1. Salam.
    Tahniah. ada juga hasil daripada nuffnang kan hasil daripada blog. Bukan semua orang dapat duit dari berblog ni.

    ReplyDelete
  2. huhu.sronok tengok org cashout ;)

    ReplyDelete
  3. @lunaticg

    wasalam .. terima kasih .. boleh hasilnya jika anda rajin =)

    ReplyDelete
  4. ana nie bila nk dpt ntahhh . ngee Y________Y

    ReplyDelete
  5. tahniah zqah. banyak tu duit nuffnang. :-)

    ReplyDelete
  6. @fathiahRAIHANA

    sabar ana .. usaha lagi .. lama2 dapatlah tuu =)

    ReplyDelete
  7. @Amir Said

    terima kasih .. sikit jea nie .. yg amir punya lagi banyak kan ?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana memberikan saya satu mesej mimpi (n____n)