Thursday, April 29, 2010

, , , , , ,

Road Trip with My Broadband

Aku suka sangat online . Dalam sehari aku boleh 2 atau 3 jam beronline . Maknanya aku nie memanglah kaki online . Hahaha . Tak kira dekat mana-mana pun, mesti aku nak online. Kadang-kadang bila tak online 2 atau 3 hari , mesti rindu dekat internet . Macam rindu dekat kekasih pula yea !

Apabila beronline , aku mesti suka dengar muzik , berblog , tengok movie baru atau apa-apa yang berkaitan dengan internet . Tapi bila aku balik kampung atau pergi jalan-jalan , aku tak boleh nak beronline .  Kadang-kadang susah nak dapatkan sambungan internet , jadi tak dapatlah aku nak berblog . Sedihnya !

Tapi sekarang sudah ada jalan penyelesaiannya . Dengar cerita p1 w1max dah keluarkan satu produk baru iaitu P1 WIGGY . P1 Wiggy nie adalah plan dari P1 Wimax yang sedang hangat di pasaran ! Aku teringin nak satu sebab bolehlah aku beronline kat mana-mana pun terutamanya kat kampung . Orang yang kaki internet macam aku nie mana boleh lepaskan peluang tak beli Wiggy yang comel nie .

Winggy nie dah laa kecil .. comel pula tuu =) . Siap boleh gantung kat leher lagi . Hehehe . Internet speed dia pun laju . Siapa tak suka internet speed dia laju ? Nak nak kaki download macam aku nie . Lagilah syok bila download lagu dan movie terbaru !! =p








Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS
Share:

0 pemimpi:

Post a Comment

Terima kasih kerana memberikan saya satu mesej mimpi (n____n)