Monday, July 26, 2010

,

Buffered Earning dah jadi Metered Earning



Aku dapat buffered earning yang pertama pada 12/7 . Selepas aku update jea survey kat Nuffnang , esokkannya 18/7 aku dapat buffered earning yang kedua untuk iklan leaderboard jugak . Mentang-mentanglah rayuan aku nak masuk universiti tak dapat , iklan Taylor University College sibuk menari-nari nak tambat hatiku masuk Taylor University College T____T .

Sehari jea iklan Taylor University College masuk , iklan Astro Negaraku dah stop dancing . Esokkannya 19/7 , iklan Astro Negaraku dah stop dancing terus . Bila jea stop dancing , current earning pun dah tak nak bertambah . Kelmarin pada 24/7 iklan Astro Negaraku dah jadi meter setelah 5 hari stop dancing dan tak bertambah current earning  .


Rupa-rupanyakan iklan Astro Negaraku dah lama start menari pada 21/6 tapi mungkin disebabkan masalah ini  , jadi label buffered earning dekat earning Nuffnang lambat keluar . Sebabnya masa label buffered earning keluar , current earning dah dekat RM10 lebih . Tak logikkan kalau dapat jea buffered earning , current earning dah dekat RM10 lebih ? (n____n)


Share:

8 comments:

  1. salam..
    nanti sabar menanti untuk buff yang lain pula ya! hehe

    saya sekarang 5 buff tengah running, ada 3 yang aktif, tapi tu laa nuff update seminggu sekali je, so susah nak detect, tapi buff terus meningkat naik ^_^

    ReplyDelete
  2. insyallah nanti dpt gak buff baru :P nuffnang baik hati :)

    ReplyDelete
  3. @FarHa

    wasalam ..
    harap2 ada laa .. earning buff memang meningkat tapi nak tarik visitor memang susah ..

    ReplyDelete
  4. @yanmie

    hehehe .. nuffnang memang baik =)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana memberikan saya satu mesej mimpi (n____n)