Wednesday, August 4, 2010

,

Dapat Buffered Earning lagi


Bulan lepas dah dapat 2 buffered earning . Hari nie pulak dapat 2 buffered earning sekali gus . Buffered earning ini merupakan yang ketiga dan keempat yang aku dapat . Iklan Taylor University College dah tak aktif setelah 2 minggu dancing kat blog nie . Esok atau lusa mungkin akan menjadi metered earning .


Dapat print screen iklan Nokia Messaging E5 jea . Iklan Alliance Bank Younique Prepaid Card tak nampak pon dancing kat blog tapi iklan mak Mohd. Khairuddin aku nampak pagi kelmarin dancing kat blog . Sibuk sangat dancing , aku pon tekan ler terus direct pergi ke akaun YouTube . Entah-entah ini iklan Alliance Bank Younique Prepaid Card ? Entah betul entah tidak aku main agak-agak jea . Hehe


A MESSAGE FOR MOHD KHAIRUDDIN (Video no 3)


Terima kasih kepada my follower yang suka sangat jadi silent reader dan visitor yang datang tak putus-putus kat blog nie . Terima kasih banyak-banyak ! Tanpa kamu tiadalah buffered earning nak dancing kat blog nie .


Share:

13 comments:

  1. eh eh sama lah
    hazzy pun ada 3 BE

    ReplyDelete
  2. nice!!! congrats yek ;) cari trafik banyak2.hahahaha

    ReplyDelete
  3. @Hazzy Ishak

    ada 2 jea hazzy .. yg 1 tuu dah tak aktif T____T

    ReplyDelete
  4. @ardinihumaira

    thanx .. x bestnya sebab kena trafik banyak2 ..

    ReplyDelete
  5. @lizz

    ty kak liza .. suka laa tu orang kena cari trafik banyak =p

    ReplyDelete
  6. wahhh dpt BE mak khairudin.... :)
    tahniah!!

    ReplyDelete
  7. tahniah!!! dapat mak khairudin tuuu

    ReplyDelete
  8. hahaha..tahniah..akupun tak amik port sgt dengan buffer buffer ni kalau ada ok takdepun takpe..at least seronok gak tgk iklan tu mcm2 ada :)

    ReplyDelete
  9. @catzer

    thanx tapi klau ada alhamdulillah .. hehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana memberikan saya satu mesej mimpi (n____n)