Thursday, October 14, 2010

, ,

How to get started with Nuffnang ?


Buka akuan Nuffnang tadi . Tengok kat dashboard ada 2 button baru . Button Getting Start untuk newbie Nuffnang dan button Blogger Bio . Dalam tuu anda boleh tengok pasal Do's and Don't seperti click fraud . Button kedua iaitu blogger bio untuk kita update bio kita untuk pengiklan .

Dulu masa buka akaun Nuffnang pada 13/3/2010 (cantik x nombor ?) tak ada pon button begitu . Sekarang newbie dah senang kalau buka akaun Nuffnang dah ada step-step yang perlu dibuat selepas register dengan Nuffnang . Jealous tau ! Apa-apa pon thanks to Nuffnang sebab memudahkan newbie ! (n____n)

p/s : I Love You Nuffnang !

Share:

8 comments:

  1. Akak pun terkejut juga...rupa akak dah isi form tu..tq NUFF

    ReplyDelete
  2. dulu ruangan blogger profile kut. skang dah tukar blogger bio plak. dah rasa macam kelas biologi plak.hehe

    rasanya features ni baru petang ni kut,sebab pagi tadi takde lagi.

    ReplyDelete
  3. @Mr PenyuBiru

    maybe .. sebab buka ngarib buke tadi ade doh ..

    ReplyDelete
  4. nuffnang mmg bagus, pandai cari cara baru memikat hati blogger

    ReplyDelete
  5. @Liza

    betul tuu apa yang kak liza kata ..

    ReplyDelete
  6. woha!! nuffy siap ade warning pasa fraud click..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana memberikan saya satu mesej mimpi (n____n)