Friday, December 31, 2010

Pencapaian Blog 2010

Share it Please
Mula aktif berblog pada akhir bulan 1 . Mula serius pelajari pelajaran blog pada akhir bulan 4 . Dari sikit menjadi bukit , akhirnya tertunailah hasrat dihati dapat memiliki buffering earning pada bulan 7 . Peningkatan blog pula semakin drastik pada akhir tahun .


Trafik pula banyak datangnya dari Google , direct ( maknanya orang simpan url blog kita ) , Yahoo , Facebook , follower, Innit Nuffnang  , Blogger dan dari blog Kak Min . Terima kasih Kak Min ! =)


Visitor pula ada juga yang datang dari telefon bimbit iaitu Opera Mini , Safari , NetFront dan BlackBerry9700 . Kagum dengan teknologi sekarang sebab boleh layari blog dalam handset .


Entri blog yang popular semenjak setahun berblog . Teruja hati tengok unique view yang menakjubkan !

 p/s : Harap-harap tahun depan lebih mengasyikkan =)

13 comments:

  1. Tahniah dan slmt thn baru ;)

    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  2. wah satu pencapaian yang memberangsangkan.. keep it up

    ReplyDelete
  3. wah thniah2.. semoga semakin maju ye.. jom join contest di blog saya.. hadiah cash money n tiket wayang :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah zqah...! wah..tetiba nampak nama blog cikmin.com kat situ..alhamdulillah..walaupun tak banyak ye zqah...sharing caring jugak... :) teruskan semangat berblogging zqah okeh...*nasihat untuk diri sendiri jugak ni*

    ReplyDelete
  5. @yanmie

    terima kasih n selamat tahun baru jg ! ^^

    ReplyDelete
  6. @cikmin

    hehe .. terima kasih kak min ! ^^
    insyaallah kalau takde aaral melintang , semangat berblog akan diteruskan ..

    ReplyDelete
  7. Wowo.. Bakal jadi blog hebat ni one day! Keep it up! (^__^)

    ReplyDelete
  8. Wahh! Mesti ada peningkatan yang baik untuk tahun 2011 !

    http://profhariz.com

    ReplyDelete
  9. Blog mimpisibunga.blogspot.com mesra seo! Memang best kan?

    ReplyDelete
  10. @ProfHariz

    mmg best tp nak lagi .. hehe
    insyaallah =)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana memberikan saya satu mesej mimpi (n____n)