Tuesday, December 21, 2010

Segmen : Pecahkan Ais Pink


Beberapa hari yang lepas aku ada join group blog pink yang dianjurkan oleh cik Yaya yang comel . Group nie khusus untuk blogger perempuan yang mempunyai blog yang berwarna pink atau yang ada pink sikit-sikit pon boleh .. heee . Segmen yang pertama ialah segmen ice breaking iaitu segmen memperkenalkan diri . Hari nie baru sempat buat . Maaf !

Nama saya ialah Siti Haziqah . Boleh panggil Zqah . Lahir pada 8 Mac 1990 . Umur of courselah 20 tahun sampai bulan 3 tahun depan . Lepas tuu tak ada dah nombor kosong T___T . Asal Terengganu kite .

Suka sangat bila cik Yaya kita ada buat geng blog pink . Kenapa ? Sebabnya tak ada lagi orang yang buat . Actually bukan senang nak kumpul 50 orang bloggers untuk buat 1 geng . Kalau boleh buat gathering mesti bestkan ? =)

p/s : Salam perkenalan untuk semua GBP ! (n_____n)

Share:

12 comments:

  1. hehe comel2..tak mcm umur 20 taon...thanks yaa buat entry ni dear..jgn lupe terjah geng lain yek

    ReplyDelete
  2. haha... bru tau name penuh kamuuu...mmg btol tema blog kamu pinkk..

    ReplyDelete
  3. @.cik yaya.

    terima kasih .. awet muda .. hee
    sama2 ^^

    ReplyDelete
  4. salam kenal dari cik ana GBP ^^

    ReplyDelete
  5. wahh..salam GBP..
    hee..kte sebaye!!!
    haha..*tbe2 je kn..wakakaka

    ReplyDelete
  6. @aJa

    salam GBP juga ! yea ke ? sebayalah yea ^^

    ReplyDelete

Terima kasih kerana memberikan saya satu mesej mimpi (n____n)