Thursday, May 27, 2010

Celebrities Who Stink

Share it Please
Project Alpha minggu nie dah masuk yang ketiga belas dan minggu ini juga sudah ada dua topik. Tajuk untuk topik kali ini adalah "Celebrities Who Stink" dan kita mesti pilih artis yang sexy dan hot tapi ketiak dia busuk sebab berpeluh . Apabila kita tengok ketiak berpeluh, confirm kita fikir mesti dia berbaukan ? Euwww ... aku geli !

Artis yang busuk ? Kita cari artis-artis luar laa yea . Nak tulis artis Malaysia ada yang kena saman nanti . Hahaha . Jawapannya ialah Robert Pattinson !! Artis yang tengah hot dan sexy tapi ternyata bau badannya busuk . Google nie tau bukan main hentam saja .


Kenapa laa Robert Pattinson yea ? Diakan pujaan ramai die hard fan Twilight and New Moon . I'm not a die hard fan of Robert (keluar tajuk =.=) . Orang kata badan dia berbau sebab dia nie malas mandi . Kalau malas mandi campur dengan peluh , lagi laa .. nak muntah rasenya !! Macam manalah dia boleh tahan yae ? Kalau tak percaya , baca kat bawah nie . Jelas lagi nyata tau . Yucks !!
Robert Pattinson has been stinking up the place on the set of ‘Twilight New Moon. To be honest, we don’t really need the spies on the set to say Pattinson smells like yesterday’s socks… if the rest of him is as greasy and dirty as his hair, then of course man is gonna stink.

A crew member on the Vancouver, B.C., set complains, “He stinks. I mean, it’s awful. He never showers, and it drives people on the set crazy. He completely reeks.”
Kredit : Robert Pattinson Is Obviously “Smelly”
Takpelah Robert , ko tak suka mandi ada aku kisah ? Aku tak kisah tapi kesian heroin atau krew-krew shooting yang ada kat tepi ko . Gila Sakit kepala dorang bau badan ko . Jadi bagi menghilangkan bau badan ko , aku sarankan ko pakai Adidas Action 3 . Dia ada extra protection sampai 24 jam dan badan ko pun tak laa keluarkan bau . Memang mantap , tak mandi pun tak ape . Hahaha . Just sapu deodorant nie kat ketiak pastu pergi shooting . Confirm bau badan ko wangi selalu !! =p


Jom kita tengok Nienie Ahmad yang kecik molek nie !! =)









Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

8 comments:

  1. alahai...tak sangka rupanya...haha..kesian

    ReplyDelete
  2. adeh..camne boley kantoi lak ketiak basah...hahaha

    ReplyDelete
  3. robert pattinson xdela hensem sgt. kan?

    ReplyDelete
  4. @zyqa zaqy

    hehehe .. aku pun tak sangka .. bila google baru tau =p

    ReplyDelete

Terima kasih kerana memberikan saya satu mesej mimpi (n____n)