Wednesday, May 26, 2010

Tumpang SEO Blog Orang Lain

Tutorial pasal menumpang populariti orang blog lain dah lama baca kat blog Ariff , cuma tak berpeluang lagi untuk menumpang glamour . Al-maklumlah aku masih baru lagi dalam dunia blog yang berwarna-warni nie . Tapi sejak akhir-akhir ini , adalah satu dua keyword yang tengah panas dan popular masuk dalam blog aku . Terima kasih kepada Cik Liyana kerana kerajinan kamu mengupdate blog kamu telah menaikkan trafik aku !


Sebenarnya aku tak buat pun entri pasal Lagenda Budak Setan dan Cerekarama Pergi Kontang . Tapi keywordnya tetap masuk . Sukanya ! Aku lagi bertambah suka kalau trafik tetap masuk tanpa perlu update dengan kerap . Hehehe . Jangan berangan yea Cik Zqah ! Entri Lagenda Budak Setan dan Cerekarama Pergi Kontang oleh si matang Liyana dah lama ditulis tapi trafiknya tetap hot . Nah aku tempekkan sinopsis Perigi Kontang untuk korang , sapa-sapa yang cari nie mesti nak tengok Fasha Sandha yang seksi dam cerita ini . Tak malu tau !

Sinopsis
Mak munah , seorang bidan kampung yang tinggal di kampung ketapang. Jadi, khidmat mak munah cukup sinonim dalam kalangan wanita yang mahu membuang bayi yang di kandung. Malah, mak munah juga menyediakan perkhidmatan pemakaian susuk kepada pelanggannya. suatu petang, mak munah terdengar suara halus memanggilnya. Selepas itu download laa ..
Boleh download kat blog ini .

Lirik lagu tema Lagenda Budak Setan

Hilangnya cinta oleh Filianti Vlee dari Indonesia
Bila cinta kini.
Tak lagi bermakna
Yang ku rasa kini
Hanyalah nestapa
Ditinggalkan cinta masa lalu

Dulu kau tawarkan
Manisnya janjimu
Yang ku sambut itu
Dengan segenap hatiku
Bila engkau pergi
Tinggalkanku

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Ternyata memilih
Cinta yang fana

Perginya dirimu
merobek jantungku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan
Uuu...
Dalam harapan
Ini bukan mp3 . Ini record dari trailer jea . Filianti Vlee - Hilangnya Cintaku.mp3

Kredit : Liyana
Share:

8 comments:

  1. wahhh menumpanggg ey? hihi btw thnx sbb link lepas tu buat entry mcm terharu sbb kita dapat sharing hihi ;p

    ReplyDelete
  2. @Liyanaa.

    sama-sama ..
    kita lagi terharu sebab trafik kita selalu hot .. kihkihkih

    ReplyDelete
  3. tumpang menumpang - bentuk komuniti

    ReplyDelete
  4. @Kujie

    betul tuu kak jie .. macam gengblogger =)

    ReplyDelete
  5. @ika honey bunny

    mmg best ika .. x yah buat entri pun tak ape =)

    ReplyDelete
  6. filem macam best. tapi kalau guna lagu Malaysia mesti lagi best...

    ReplyDelete
  7. @Oh Malaysia

    yea laa tapi nak wat gane amir , dorang nak guna lagu org seberang ..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana memberikan saya satu mesej mimpi (n____n)