Friday, May 14, 2010

Tag dari Cik Bun Bun yang Comel

Share it Please
Aku telah ditag oleh adik manis Faherah . Terima kasih sebab mengetag untuk kali kedua !

What is your full name?
~ Siti Haziqah . Sama nama dengan watak novel Sepi Tanpa Cinta Alaf21 . Kalau nak baca novel nie , klik sini tapi nak tau ending kena beli novel .(tolong promote !)

When is your birthday?
~ 8 March .. Sama tarikh masa kak Jie first time berjumpa dengan husband dia

What is your daddy's name?
~ Ismail . Rindu sama dia ! T______T

What is your your mum's name?
~ Rohaya

How many siblings do you have?
~ 13 orang . Tipu jea ! Sebenarnya 5 orang jika tak termasuk anak bulus .

Where do you live?
~ Pantai Timur

Your favourite colour(s).
~ Pink . Maaf , aku memang gila pink tapi kadang-kadang saja

Still studying?
- Masih belajar . Translate dari BI ke BM . Hehehe

Do you have a best friend?
~ Adalah . Satu kepala tapi banyak ragamnya

Do you love them?
~ Sayang sangat-sangat !

Pop or jazz ?
~ Apa itu pop dan jazz ?

Chicken or beef ?
~ Makan belake . Makan semua

Coke or 100plus ?
~ Aku tak suka coke . Coca cola ada kebaikannya . Bukan ke coke dan coca-cola tuu sama ? 100plus aku suka tapi ada kesan jangka panjang .

What brand is your purse?
~ Pakai cap Armadillo aka Tenggeling sekarang (cap Ayam jea)


How much do you have in your wallet right now?
~ Lima puluh ringgit setelah dibayar hutang oleh adik aku

High heels or flat ?
~ Beli atau pakai bila ada mood

Skirts or jeans?
~ Aku tak pakai skirt sebab ...... tak tahulah ! Jeans ? Jin ke ? =p

Shirt or blouse?
~ I like dress now ..

Watch or bracelet?
~ Tak suka pakai barang kemas tapi suka pakai jam . Jam lebih penting tau !

Favourite watch's brand?
~ Tak tahu . Tak ada duit lagi nak pakai jam berjenama . Sekarang pakai jam harga RM 18 =.=

Do you have girlfriend?
~ Adalah . Akukan perempuan !

Do you have a boyfriend?
~ Aku ada kawan lelaki . Suka berkawan dengan sesiapa pun . Hahahaha

Did you love her?
~ Cinta atau sayang ? Keliru nie =.=

Did you ever kiss him?
~ Tak pernah . Peluk adalah . Oppss !

Facebook or Myspace?
~ Blog boleh tak ?

What is your dream?
~ Harap-harap apa yang dirancang menjadi . Amin

Please tag other ten friends of yours:
~ Mai / Sara (kembar tak serupa)
~ Amir
~ Fya
~ Rina

Cukuplaa 10 kan ? 5 darab 2 kan 10 . Tak ada orang nak tag sebab masih dalam tahap mengenali bloggers . Tag-tag orang nanti orang marah ! (n_____n) Kalau rajin buat laa , kalau malas+buzy jangan buat ~





2 comments:

  1. haha tak sedar laks. bila akak jawab tag ni yer? bunbun pom bz skang ecewahhh bayak plak alasan dy hahahahahahahXD


    oh btw, tengs sudi jawab okekkk. sayang lebeh lah nah muah sikitXD kuikui

    ReplyDelete
  2. @cik bunbun

    dah lama sayang .. sampai bersawang entri nie tunggu bunbun balas .. hehehe

    sayang lebih ke ? bunbun kena belanja nie bila jupe .. welcome !

    ReplyDelete

Terima kasih kerana memberikan saya satu mesej mimpi (n____n)