Tuesday, June 29, 2010

Flash Forward 8TV

Share it Please

NCIS musim ke 6 dah habis pada minggu lepas . Ending dia macam tergantung sebab membiarkan penonton tertanya-tanya pasal Ziva David yang kena pukul . Kalau 8TV siarkan sambungan NCIS musim 7 bestnya . Malas nak tengok online , tak suka tunggu loading ! Tadi try google kot-kot 8TV nak siarkan musim 7 tapi tak jumpa yang jumpanya nak siarkan NCIS: Los Angeles pada bulan Oktober nie . Tak best !

Malam nie ada cerita terbaru bertajuk Flash Forward start pada pukul 9.30 malam . Nampak macam best sebab cerita ini mengisahkan pasal masa hadapan seseorang . Contohnya kita boleh tengok masa hadapan kita dan cuba untuk membaikinya . Bestnya ! Kalau kita boleh lihat masa hadapan kita agak-agak apa yang akan terjadi ? Dahsyat rasanya .. isk isk

 Selamat menonton masa hadapan anda ! =)



7 comments:

  1. flash forward best!!!
    tak sanggup nak tinggalkan rumah 2 minggu lagi..

    ReplyDelete
  2. CSI & Flash Forward dua2 nya best. melekat lah kt depan TV :D

    ReplyDelete
  3. cerita tu mmg best.. buat ME berfkir sambil berehat ^.^

    Salam Singgah,
    GC

    ReplyDelete
  4. @Nazra~

    ha'a .. memang melekat pon .. hehe

    ReplyDelete
  5. ncis citer plg best. ngah kumpul sume dvd all season ncis.
    ncis LA mmg xbest mcm ncis sblm ne.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana memberikan saya satu mesej mimpi (n____n)