Thursday, July 22, 2010

Lucky Draw by RASP

Share it Please

Syarat2nya adalah :-

1) Just copy paste gambar lucky draw tu ke blog uols...

2) Buat a simple entri kat blog uols pasal lucky draw ni or nak copy paste syarat2 nie pun ok je...

3) Tinggalkan komen kat entri ahkak ni bila dah settle steps 1 & 2 ...

4) Peserta tak semestinya follower pun, and tak perlu jadik follower i ....


5) Peserta haruslah mempunyai alamat di Malaysia ya.....

Tarikh tutup 28 Julai 2010

Nak join klik sini




12 comments:

Terima kasih kerana memberikan saya satu mesej mimpi (n____n)