Friday, August 6, 2010

Habuan akan anda dapat jika anda setia . Betul tak Madame Nuffnang ?

Share it Please
Setialah pada Madame Nuffnang . Anda pasti tak menyeasal kerana ini $$$ ... tahu tak maksud ini $$$ ? Jom gelak ramai-ramai sebab aku dapat buffered earning baru . Eh , tak baik gelak depan rezeki . Sebut Alhamdulillah bila rezeki datang . Itu baru betul (n___n) . Bintang kat leaderboard dah jadi empat . Terima kasih Nuffnang !


Iklan Taylor University College dah tak aktif sejak 3/8 . Hari ini iklan tersebut dah menjadi metered earning . Bila jadi metered earning , earning pun bertambah laa . Suka tengok bila jumlah dah jadi 1 kat depan . My first 1 !!! Biar bukan beribu-ribu macam Intan tapi aku tetap suka . Hari nie Intan dah cash out untuk kali yang kelima . Cepat suruh dia belanja korang ! Hehehe .


Dapat lagi buffered earning baru kelmarin . Kali ini dari Tourism Malaysia . Jom cuti-cuti Malaysia ! Barang murah berkualiti dan ada mega sale hingga 16 September . Nak tau boleh tengok kat sini


Hari ini pulak dapat buffered earning dari MUFORS Road Reels . Ada kontest tau kat Mufors . Hadiah beribu-ribu . Sapa gila $$$$ pergi join kontest ini sekarang ! =p


8 comments:

Terima kasih kerana memberikan saya satu mesej mimpi (n____n)