Sinopsis Drama Epilog Syurga Cinta di Slot Akasia TV3


Sinopsis Drama Epilog Syurga Cinta

Drama Epilog Syurga Cinta memaparkan kehidupan Irham yang moden dan jauh tersasar dari landasan agama yang sewajarnya menjadi pegangan, begitu ironi dengan Siti Syuhada yang begitu ikhlas mentaati ajaran agamanya yang suci. Satu-satunya yang menghubungkan dua insan dari dua dunia yang bertentangan ini adalah si comel Mia, anak angkat kepada ayah dan ibu Irham yang juga merupakan pelajar di tadika milik Siti Shuhada.

Sikap liar Irham ditambah dengan hubungannya bersama Xeera, model terkenal menyebabkan ayahnya, Tan Sri Zakaria runsing memandangkan wartawan tak habis-habis mengorek berita hangat sehingga membabitkan nama baiknya. Ibu Irham, Puan Sri Mahani juga menentang hubungan Irham dan Xeera memandangkan dia sendiri mempunyai rancangan tersendiri untuk mengahwinkan Irham dengan anak perempuan Datin Linda, kawan baiknya yang dilihat lebih setaraf dan berstatus.

Sumber : Dauspozi

Antara pelakon Epilog Syurga Cinta

 Zizan Nin - Irham

Rafidah Ibrahim - Cikgu Siti Syuhadah

Mia Sara Nasuha - Mia

Daus

Hanafi

Tan Sri Zakaria

 Datuk Cikgu Siti Syuhadah

Gambar-gambar kat atas merupakan gambar semasa episod 1 dan episod 2 Epilog Syurga Cinta

Download Link Drama Epilog Syurga Cinta4 pemimpi:

  1. liza tak boleh start tgk criter camni, nanti ketagih

    ReplyDelete
  2. @Liza

    zqah tak ketagih pon lagi sebab zqah boleh agak pe yg berlaku sbb nie kan adaptasi dari filem .. jadi macam kurang syok sikit tapi layan jugak .. hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana memberikan saya satu mesej mimpi (n____n)