Saturday, August 21, 2010

Nuffnang Bagi Duit Raya !


Nampak tak iklan kat atas nie ? Inilah duit raya dari Nuffnang . Walaupun raya lambat lagi , Nuffnang dah bagi awal-awal duit raya supaya duit tersebut beranak . Hehehe . Kelmarin ku dapat duit raya Mastercard MMS untuk iklan Skyscraper . First time nie dapat buffered earning untuk iklan Skyscraper , selama nie dapat buffered earning untuk iklan Leaderboard jea .

Bulan Ramadhan kali nie membuatkan ramai blogger gembira kan ? Sebab sana sini orang sibuk dok cakap pasal buffered earning (n____n) . Murah rezeki di bulan Ramadhan yang penuh keberkatan nie . Alhamdulillah ...

Share:

10 comments:

  1. uhukssss..jelesnyer...nak selow kan trafik la camni.. :P

    ReplyDelete
  2. hehehehe.tahniah!!!! hopr murah rezeki lagi ok ;)

    ReplyDelete
  3. tahniah... mrnamie tak merasa lagi buffered earning... hehe

    ReplyDelete
  4. bestnya dpt duit raya... sy blm merasa bufferes earning lg.. :)

    ReplyDelete
  5. salam.teringin jugak nak merasa duit raya dari nuffnang tapi belum ada rezeki..huhu

    ReplyDelete
  6. dni pun dapat gak duit raya tu ;D hhehe

    ReplyDelete
  7. mrnamie , Thoha dan bunga : klau maintain trafik selalu dan update survey nuff , insyaallah dapat lah merasa BE

    ReplyDelete
  8. wah tahniah rezeki bulan pose...nanti bole share ckit yer...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana memberikan saya satu mesej mimpi (n____n)