Wednesday, September 29, 2010

Contest Enveeus.com yang pertama

Share it Please
Cik Bella Enveeus ada membuat contest di websitenya . Ini contest pertama yang cik Bella buat dan hadiahnya tersangatlah lumayan yang berjumlah hampir RM500 .

Jom lihat contest yang mudah yang dicakap oleh cik Bella

Contest ini ada 2 jenis iaitu untuk Malaysian blogger dan untuk international ( bukan blogger Malaysia ) . Syarat-syaratnya tersangatlah senang sebab tak payah wat slogan-slogan yang saya pon tak reti nak buat T_____T

Syarat-syaratnya ialah :
1. Follow Blog Cik Bella ( Google Friend Connect )
2. Tuliskan entri pasal contest ni dan entri pasal website cik Bella . Selepas itu pastikan korang linkkan balik ke http://enveeus.com dan entri post boleh ditulis dalam bahasa Melayu ataupun Inggeris
3. Add cik Bella di Facebook dan Twitter
4. Bila dah siap semua , pargi kat blog cik Bella dan post link permalink korang kat Malaysian entri

Hadiah-hadiahnya
           
 Malaysian Bloggers
 International Bloggers 


First       : RM200 cash
               One written post dedicated for winner.

 Second : RM150 cash
               Winner's link placed at the top of my  
               blog for 15 days.

 Third     : RM80 cash
               

First      : USD25 cash
              10,000 EC credits

Second : USD15 cash
               5,000 EC credits

Third    : USD 10 cash
              2,500 EC credits



Hadiah teristimewa 
- boleh baca kat sini


Jom baca tentang website cik Bella yang misteri nie 
- Secara keseluruhannya saya rasa dah okay . Tak ada pon widget-widget yang menyemak mata .
- Bahasa Inggeris cik Bella sangat tip top . Saya pon tak berani lagi nak berbahasa Inggeris dalam entri .
- Mula-mula masuk website cik Bella , saya ingatkan cik Bella anak orang putih rupanya gadis Melayu yang suka makan belacan . Cik Bella suka tak b.e.l.a.c.a.n ? hehehe
- Tak pernah lagi jumpa blog orang Melayu , orang putih follow . Ini first time saya jumpa walaupun cik Bella beromputih =p
- Suka dengar cik Bella main piano dalam entri Singa jatuh cinta dengan dagingnya (betul tak dalam BM nya ?) Hahaha
- Cik bella nie misteri orangnya sebab gambar tidak tunjuk muka dengan blognya yang bertemakan mask .


4 comments:

  1. all da best utk contest ni. aku pun x reti sgt nak tulis entri dalam English. ayat aku x best. haha.

    ReplyDelete
  2. suka join kontes ek. moga menang yer..hadiah nnt kita share² bleh? hehe

    ReplyDelete
  3. @Amir Said

    eleh .. padahal dia terror sekali ckp n tulis dalam BI ..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana memberikan saya satu mesej mimpi (n____n)