Friday, September 24, 2010

Episod Akhir Drama Epilog Syurga Cinta

Share it Please
Ending kurang best bagi aku . Rasa macam tak menyentuh jiwa gitu . Sebab Jasri tak tau nasib dia , Mia pulak tak tau tinggal dengan siapa . Walaupun Cikgu Sti Syuhada dengan Irham dan Xerra / Suhaila dengan Ustaz Riyyan tapi macam tak best . Tak tau kenapa tapi best laa Mia anak Xerra / Suhaila dan Irham dapat 2 bapa dan 2 ibu sekaligus . (n____n)


Nak download drama OST Epilog Syurga Cinta full episod 1 hingga 28 ? Boleh klik link dibawah

http://myvitrd.blogspot.com/2010/08/free-download-drama-terbaru-tv3-2010.htmlhttp://azfarul.com/2010/08/05/download-episod-epilog-syurga-cinta.html
http://ceritadimataku.blogspot.com/2010/08/drama-epilog-syurga-cinta-tv3.html

Nak download lagu tema drama Epilog Syurga Cinta nyayian Fida ? Klik sini 


p/s : Minggu depan bermulalah drama Chinta lakonan Fasha Sandha

14 comments:

  1. comel sungguh budak kecik tuh heheh

    ReplyDelete
  2. o.. baru tau. td xtgk sebab tdo.. >.<
    thanks! :D

    ReplyDelete
  3. aku dah lama lost ngan citer ni.huhu

    ReplyDelete
  4. hehehe... mmg xbrape puas ati dgn ending..hehehe..xpuas, sbb xtgk dorg kwen..hehehe... Jasri, bkn Jasni..hehehe... ustaz tu ustaz Riyyan...

    p/s: cerita Chinta start minggu depan la..teheeee

    ReplyDelete
  5. @aliesha kirana

    thanx kirana .. sy dah edit balik entri kat atas .. hehe

    ReplyDelete
  6. rutikeben , ScArLeT MinE , Syafiq Kadiran : mmg comel T____T

    ReplyDelete
  7. Hazzy Ishak , Mr PenyuBiru : same laa .. kadang2 jea tengok .. isk isk

    ReplyDelete
  8. tak ikut sangat2 pun cite ni tapi 6:30pm mmg tunggu cume tak sampai 7:30pm ar layan.bahahah! not too bad cite ni. cume, maybe cam "isi" xder sangat. plakon ok je cume xglemer. but Mia is the cutestttttttttttttttttttttttt dalam cite tuh.hehehe

    ReplyDelete
  9. fasha sanda? heh go go girl!he he he

    ReplyDelete
  10. Drama Chinta mengantikan Drama Epilog Syurga Cinta (TV3)

    link download filem mantra pon dah kuar..

    ReplyDelete
  11. ahah..aie xsempat nk tgk episod akhir ritu..sadisss

    ReplyDelete

Terima kasih kerana memberikan saya satu mesej mimpi (n____n)