Monday, September 20, 2010

Ular Masak Merah

Share it Please
 Trafik dari hari raya 3 sampai hari raya ke 7

Rindu sangat dengan blog nie . Dah seminggu tak update sebab raya sakan gila campur dengan line tenet yang ngok ngek ! Trafik pon tak berapa okay , sekejap naik sekejap turun . Sebenarnyakan nak update blog walaupun raya tapi kan tenet pulak wat hal . Banyak cerita nak tulis pasal raya nie . Banyak cerita yang best dan gembira .

Berbalik semula pasal blog nie , walaupun tak update seminggu trafik tak lah seteruk yang disangka . Trafik oklah walaupun tak hot macam orang lain . Trafik banyak datangnya dari Google . Thanks Google !  Ramai yang mencari Drama Ular Emas , Mia Sara Nasuha dan Ayam Masak Merah . Ada berita gembira juga dari Nuffnang , dapat 2 buffered earning yang baru iaitu Cres Wellness dan STB GPSS . Thanks Nuffnang ! 


p/s : Aura raya dah rasa kurang , aura blogging baru nak panas , aura puasa
enam dah terasa tapi bila boleh start ? Cepat2lah kamu habis yea . Hehehe

2 comments:

  1. wah tahniah la...tu tandanya dah banyak artikel yang mampu tarik org kunjung..salam pekenalan..

    ReplyDelete
  2. @fiziesss

    terima kasih .. salam perkenalan juga ! =)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana memberikan saya satu mesej mimpi (n____n)