Thursday, October 7, 2010

Contest Gambar Kenangan Open House Aidil Fitri 2010

Kak Ina KL ada membuat contest sempena menghargai semua pengunjung yang sudi menyokong Kak Ina dari dulu sehingga sekarang sehingga visitors/pengunjung blog akak telah mencecah 400,000 orang.

Syarat-syaratnya tersangatlah senang dengan hadiah yang sangat lumayan dari Kak Ina KL dan penaja-penaja lain. Nak join contest nie tak ? Kalau nak klik kat sini .

Gambar candid nie diambil oleh kawan saya semasa majlis hari raya kat sekolah tahun lepas . Jadilah yea gambar nie kak Ina ? Gambar open house tak ada , gambar open school ada laa .. hehehe .

Jom baca apa yang saya tau pasal blog Kak Ina

Masakan - masakan kak Ina memang meletop belaka , tengok gambar dah menyelerakan . Inikan nak mencubanya ! Tak sempat lagi nak cuba resepi kak Ina tapi dah terliur tengok resepi biskut dan kek kak Ina . Nak-nak yang ada coklat . Yummy =)

Nuffnang - kak Ina memang seorang yang setia pada Nuffnang . Semua event dan contest Nuffnang kak Ina masuk dan pergi , kalau kak Ina tak boleh pergi dia akan suruh anak-anak dia pergi . Baguskan kak Ina nie ? Kalau ada yang nak tanya pasal Nuffnang , tanyalah pada kak Ina

Award - kak Ina seorang yang mesra dan tak lokek dengan ilmu . Mungkin sebab itu kak Ina dapat banyak award dari blogger-blogger .

Tarikh tutup pada atau sebelum 22hb. Oktober 2010 jam 12.00 tengahmalam

Contest- Gambar  Kenangan Open House Aidil Fitri 2010 (Rumah Terbuka)  adalah anjuran bersama eyriqazz , beautifulnara , nurazzah dan darkbatman

Share:

12 comments:

  1. Salam Zqah, heee...kreatif! gud luck yea :)


    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  2. hahahahaha!!mu tak puas hati eh!! macam best je,if sempat nak join gak ar.hehehe.gud luck!

    ReplyDelete
  3. Good luck with your contest. Hope you will win big.

    ReplyDelete
  4. nampak macam zqah marah sebab kawan tu tenung sate zqah jer.hehe

    ReplyDelete
  5. salam ziarah..terima kasih sudi join contest akak ni..rasanya ikut syarat.

    tunggu keputusannya nanti yer..jemputlah datang selalu ke blog akak.

    link akak dah letak kat sidebar kanan..check yer

    ReplyDelete
  6. @lizz

    maybe kot .. join laa , hadiah lumayan tuu .. thanx !

    ReplyDelete
  7. @kak ina kl

    sama-sama kak ina .. insyaallah kak ina .. ok =)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana memberikan saya satu mesej mimpi (n____n)