Wednesday, October 27, 2010

Contest Review Blog Dauspozi.com


Daus telah membuat satu contest review yang pertama kat blog dia . Hadiah lumayan sebab hadiah first dapat domain free ! Mula-mula kenal Daus nie dekat blog kak Yan . Daus nie suka sangat komen kat blog kak Yan . Lama-lama tertarik lah pulak nak jenguk blog Daus . Tengoklah aku blog Daus nie . Hijaunya ! Sakit mataku , budak nie obses sungguh dengan warna hijau nie . Habis benda nak warna hijau sampaikan taglinenya pon Ingat Hijau Ingat Daus .

Belek punya belek entri .. rupanya budak nie muda setahun dari adik aku . Adik aku form 5 , maknanya dia form 4 16 tahun . Muda jetik lagi nie .. hak hak . 


Dulu kan masa first time masuk blog Daus , memanglah sakit mata O__O . Pastu rasanya ada orang tegur pasal warna blog Daus terang sangat . Dia terus kurangkan sikit kehijauannya . Sekarang dah kurang sakit mataku . Header terbaru Dauspozi sungguhlah aku jeles ! Walaupun simple , aku tetap suke =) Tak macam blog aku yang tanpa header .

Widget-widget seperti kotak iklan , follower , kategori semuanya tersusun kemas dan cantik sekali . Tak ada nya widget-widget yang menyemakkan mata dan tak penting . Benda yang paling penting dan aku suka dengan blog Daus nie ialah kelajuan loading . Super good ! Cepat jea loading , tak lah macam seput sedut jea . 

Butang retweet dan FB share pon ade untuk memudahkan orang share berita yang dibaca kat blog Daus nie . Penambahbaikkan untuk blog Daus nie tak payah rasenya . Sebab aku rasa dah okay . Kalau nak tambah page navigation 1 2 3 yang macam kat blog aku pon tak payah sebab kategori artikel dah ada . Bukan ke lebih senang klik kat situ ?

Okey dah siap review ! Sapa yang belum join , meh laa join . Nak join klik sini ok .  Daus tak makan orang , dia suruh kutuk puji blog dia jea .. hak hak . Jangan marah yea ! (n______n)

Contest Review Blog Dauspozi.com ini ditaja oleh Ihosterz, Yanmie, Mantra,  
Share:

10 comments:

Terima kasih kerana memberikan saya satu mesej mimpi (n____n)