Wednesday, November 3, 2010

, ,

Majlis Penyampaian Hadiah Pertandingan Blog Pelancongan Terengganu 2010

Sambungan dari kisah ...
- Hari Ini Adalah Harinya 
- Kegembiraan Jelas Terpancar


Sumber : http://alamiterengganuku.blogspot.com/


Dari 398 penyertaan, 62 peserta telah berjaya melepasi cabaran pertandingan untuk melayakkan blog mereka dinilai oleh panel hakim bagi meraih hadiah lumayan yang ditawarkan oleh Kerajaan Negeri Terengganu.

Majlis Penyampaian Hadiah kepada pemenang disampaikan oleh YAB Dato' Seri Haji Ahmad bin Said diadakan di Primula Beach Hotel Kuala Terengganu pada hari Selasa, 2 November 2010 Jam 4.30 petang.



Gimik Penyampaian Hadiah Pertandingan Blog



Sumber : http://alamiterengganuku.blogspot.com/

 Peserta-peserta perempuan

Sumber : http://alamiterengganuku.blogspot.com/

Peserta-peserta lelaki 


 Aku bersama adik Fatin pemenang tempat keempat kategori
sekolah - http://terengganurevealed.blogspot.com/

Sumber : http://terengganumenarik.blogspot.com

 Juara kategori terbuka - http://berbaloiditerengganukita.blogspot.com/ 
  Juara kategori pelajar - IPT http://alamiterengganuku.blogspot.com

Johan semua kategori dapat hadiah duit , baucar penginapan dan sebuah kamera .
Dengki laa dorang dapat kamera . Tamak tol .. hak hak

Sumber : http://terengganuindah.blogspot.com/

Juara kategori sekolah yang bertudung ungu - http://terengganukita2010.blogspot.com/
Tempat kedua kategori sekolah - http://terengganuindah.blogspot.com/
Tempat ketiga kategori sekolah - http://the-beauty-of-terengganu.blogspot.com/

Semua keputusan boleh tengok kat sini - http://blogtrgtourism.blogspot.com/p/keputusan.html


 Aku dapat tempat ketiga dalam kategori peringkat sekolah . Hadiah ialah duit RM 2500.00 dan penginapan di Hotel Tanjung Vista Kuala Terengganu selama 2 hari 1 malam untuk 2 orang . Alhamdulillah ! =)


Selepas penyampaian hadiah , ada jamuan ringan . Semuanya kelaparan kerana datang dari jauh . Majlis selesai pada pukul 7.30 malam . Aku dan ummi bertolak pulang selepas sembahyang Isyak . Sampai rumah pada pukul 10.30 malam . Terlepas nak tengok cerita korea dan vampire .. hik hik 

p/s : Sapa kata berblog tak boleh duit ? Meh sini nak babap cikit =p

Share:

10 comments:

  1. Salam kak Zqah...
    Dah ucap tahniah tadi tapi nak ucap sekali lagi... hehehe. Tahniah ye kak... RM2K tu... best woott...

    ReplyDelete
  2. wahhhhh beshnyaaaaaa menang!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. bagus kerajaan negeri Terengganu bagi pengiktirafan pada blogger

    ReplyDelete
  4. @Dauspozi

    wasalam daus .. hehe .. terima kasih sekali lagi =)

    ReplyDelete
  5. @DaHLia

    ha'a .. alhamdulillah rezeki berblog .. huhu

    ReplyDelete
  6. @Liza

    mmg bagus tapi ini hasil drpd pertandingan menulis blog pasal negeri terengganu ..

    ReplyDelete
  7. @ardinihumaira

    terima kasih dni .. zqah pon tak sangka menang .. hehehe

    ReplyDelete
  8. tahniahhhh... bestnye.. meh la kongsi2 sket.ahhaa

    ReplyDelete

Terima kasih kerana memberikan saya satu mesej mimpi (n____n)