Friday, January 7, 2011

Percubaan Header


Header percubaan . Perlukan pendapat ? Terlalu simple ke .. tak cantik ke .. perlu tambah apa-apa ke ?
Saya tak pandai design header comel-comel  (= ____ =) .
Share:

16 comments:

  1. comel...simple jer tapi cantik...less is more dik...:)

    ReplyDelete
  2. cun, cube ajar skit camne nak buat header transparent tu, hehehe :)

    ReplyDelete
  3. Kecilkan sedikit saiz header untuk meminimumkan masa upload blog ini. This header too simple...Jgn lupa senyum..:P

    ReplyDelete
  4. jelesnya
    dah boleh buat header transparent

    ReplyDelete
  5. @Ieda Al-Habsyi

    nak ajar tak brp pandai tapi boleh bg link tutorial ..

    ReplyDelete
  6. @Miey

    klau berat sgt akan dekecilkan .. nantilah sy try cari ilham sikit supaya tak nak bagi header nampak too simple .. orait (n___n)

    ReplyDelete
  7. @Hazzy Ishak

    tak yah jeles2 zzy .. header zqah x comey mana pon .. heee

    ReplyDelete
  8. Tepuk tepuk tepukk.. Hihi. Dh pndai wat header trnsparent. Nice! :D

    Blog pn cantik! ;)

    ReplyDelete
  9. Kalau boleh, cuba letakkan gambar orang tu ditengah2.. Pastu Balankan perkataan "hidup bagaikan" tu letak sebelah kiri (atas), Tulisan "sebuah Mimpi" tu letakkan di kana (bawah), adjust size sikit. Lepas tu tulisan "http://mimpisibunga.blogspot.com/" tu dah ok letak bawah gambar tapi warna adjust bagi terang..

    ReplyDelete
  10. @Fathiha Zainal

    thank you kak tiha .. ur words make me kembang sekejap =p

    ReplyDelete
  11. @deCrewz

    terima kasih untuk cadangan .. akan dipertimbangkan =)

    ReplyDelete
  12. alololo...comelnye dah ni...siap ada bekgraun bunga2 lagi.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana memberikan saya satu mesej mimpi (n____n)