Thursday, January 6, 2011

Perubahan Blog 2011

Blog telah bertukar wajah . Layout blog telah ku buat selama seminggu . Itu pon ku berasa tidak puas hati dan terasa ingin mengodek segala cucu cicit HTML . Oh yea , header tidak ku buat lagi kerana tak ada ilham T_____T . Tahun lepas ku guna layout WPSora yang siap . Tahun nie pulak try buat layout sendiri .


So , ku perlukan pendapat dari follower dan visitor . Adakah ku perlu perbaiki lagi layout nie .. anda suka tak layout nie .. berat tak loading layout nie .. widget apa yang ku perlu buang sekirakan layout nie terlalu menyemakkan mata .. warna layout blog okay ke tak ?
Share:

10 comments:

  1. blog kak jie pun mcm rumah tak siap tu

    malas pula nak mengodek2 coding...buat benda ni kena kena dgn mood, kalau tidak mcm tikus baiki labu

    biar je dulu...esok lusa baru nk baiki

    ReplyDelete
  2. wahh tomey tomey <3

    lagi tomey if background tu difixedkan, means kita scroll dia tetap statik tak begerak <3

    ReplyDelete
  3. Cepat-cepat la buat header. Baru la boleh bagi pendapat

    ReplyDelete
  4. @Kujie

    samalah dengan saya kak jie .. esok kot baru smbg baiki rumah nie .. hehe

    ReplyDelete
  5. @Liyana Lunia.

    ooo .. sy x perasaan pon .. boleh ajarkan ? =)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana memberikan saya satu mesej mimpi (n____n)