Wednesday, February 23, 2011

Tak Percaya Apabila Satu Lagi Mimpi Bakal Tercapai

Share it Please
Impian realiti tak tercapai lagi tapi kalau dalam blog dah tercapai apa yang nak dikata lagi kan ? Itu sebabnya blog saya bernama mimpisibunga iaitu dream of flower . Flower nie sinonim dengam perempuan , perempuan tuu sayalah . Mimpi tuu kira macam angan-angan saya tapi bila dalam blog , mimpi saya tuu memang tercapai walaupun ada yang realiti . Paham ke tidak ? Tak paham sudah , biar saya paham sorang-sorang . Hehehe .


Sebenarnya begini , saya memang dah lama teringin nak berdomain ( Ini angan-angan ) . Kira-kira hajat dihati naklah berdomain bila cek Nuffnang sampai nanti . Cek tuu pulak akhir bulan 3 baru dapat kot . Lambat lagi kan ? Semalam pulak saya baru menang tempat pertama dalam kontest Aksi Makan kat website yanmieonline.com . Hadiahnya ialah domain dan hosting yang berharga RM150 . Syukur alhamdulillah atas kemenangan tuu , dapatlah saya berdomain dan hosting free selama setahun ( Ini mimpi / realiti yang tercapai ) .

Sebenarnya tak sangka pon dapat menang nombor 1 sebab jangka tak menang langsung . Serius jangka tak menang sebab masuk sekadar cuba nasib bukan mengharap . Orang kata kalau mengharap sangat , ada yang nangis sorang-sorang . Hehehe . Terima kasih yea kepada juri-juri yang memilih gambar saya sebagai nombor 1 . Terima kasih kepada kak Yan yang anjur kontest nie dan Encik Fadhullah yang sudi menaja hadiah-hadiah yang mahal nie . Terima kasih banyak-banyak ! =)


4 comments:

  1. wah! bestnye menang 1st prize. tahniah!

    p/s : tahun depan kena make sure ade rm150 tuk renew domain & hosting tu yer.hehe.. :D

    ReplyDelete
  2. tahniah ye zqah..mahal tu hosting..manfaatkan sebaiknya dalam setahun tu.. :)

    ReplyDelete
  3. @cikmin

    thanks kak yan .. insyaallah akan digunakan dengan sebaik mungkin .. mintak tolong kak minlah klau zqah x pandai .. heee

    ReplyDelete

Terima kasih kerana memberikan saya satu mesej mimpi (n____n)