Friday, June 11, 2010

, ,

Kosong Hidupku Tanpamu Alisa

Tajuk macam orang tengah putus cinta . Tapi sebenarnya tajuk itu adalah keyword yang masuk ke dalam blog aku kelmarin . Aku combinekan saja untuk tampak lebih menarik . Keyword kosong hidupku tanpamu nie daripada lirik lagu tema Shah Jihan - Pergilah Ayu (The Fabulous Cats) , keyword drama alisa episode 2 tv3 dan lagu tema alisa daripada entri Sinetron Alisa yang aku ping petang kelmarin . 1 jam kemudian aku check keyword kat Nuffnang , dah ada keyword tentang Sinetron Alisa yang masuk . Cepat jea keyword masuk yea ? Suka bila melihat ia menonjolkan diri seperti dibawah .


Aku suka perhati keyword nie . Bulan lepas dah ramai yang search Cik Bunbun kat sini . Di sini tiada Cik Bunbun , yang ada cuma Cik Bunga . Hehehe . Kalau nak berkenalan dengan Cik Bunbun boleh jea , sila klik sini . Dia masih single ! Entri yang menyumbang keyword Cik Bunbun ke dalam blog tapi tiada komen ialah tag dari Cik Bunbun juqak .


Hari nie pulak bila check keyword , berlambak keyword pasal Sinetron Alisa yang masuk . Alhamdulillah , trafik naik sikit walaupun belum update !


Trafik kebanyakkannya datang dari Pak Cik Google . Terima kasih pak cik ! Hahaha .. Keyword list pelakon Sinetron Alisa dapat ranking pertama dalam page Google . Susah tau nak dapat ranking pertama , kadang-kadang jea bernasib baik .


Share:

6 comments:

  1. hahahahaha. OH NAK PERAHSAN FEMES laaaaaaaaaahhhhhhhhh. wakakakakakakakakakkaXD
    tumpang populariti japs dkat blog sis huakakakakakaka.

    over pla dy T____________T bhahaha!

    ReplyDelete
  2. ingatkan alisa tu nama kucing ko yg dah hilang. sebab hari ni banyak blog sembang pasal kucing.hee

    ReplyDelete
  3. @cik bunbun

    femes sangat laa tu =.=
    hukhukhuk ..

    ReplyDelete
  4. @en_me

    bunbun yang fofuler , bukannya bunga yang fofuler T_____T

    ReplyDelete
  5. @Mr PenyuBiru

    hehehe .. kucing-kucing boleh bikin punyer , cuma x ade idea lagi =)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana memberikan saya satu mesej mimpi (n____n)