Wednesday, August 18, 2010

Kerana 5 Hari ...

5 hari ( 7/8-11/8) tidak mengonlinekan diri menyebabkan blog ditimpa musibah . Dahsyatkan ? Bukan sengaja tak nak online tapi broadband buat hal . Benci !! Sapa jugak yang tak nak online kalau buffered earning tengah berjalan ? Kalau tak update , duit kurang ok . Nak duit banyak kenalah berusaha . Ingat bila dapat buffered earning boleh duk saja-saja ke ? No no ! Kena update , kena blogwalking , kena ping entri dan lain-lain untuk tarik visitor . Macam wat promosi buka kedai jea .

Visitor
- visitor jatuh merudum .. mujur visitor datang juga dari Google Search walaupun sedikit . Pada 12/8 dapat mengonlinekan diri ku terus pecut .. hehehe


Status Glitterati
- status ditarik balik ... dah lah B.E tengah berjalan ... ciput jea duit ... waaa !! =(
- rupa-rupanya disebabkan aku letak link blog yang ada iklan Mangga Ads  .. tak boleh rupanya ..
- nak tau apa lagi yang menyebabkan status anda ditarik ? Klik sini





Share:

6 comments:

  1. biasa la.. jika tiada BW, mmg traffic jatuh..
    melainkan blog yg sumber 100% dr SE..

    rumusannya.. jgn lupa pelawat dr SE juga :)

    ReplyDelete
  2. dni pernah kena gugur status gak. sedih ooo huhu

    ReplyDelete
  3. lain kali setialah pada yang satu. tak yah tamak.memang betul kalau ada be kena lah update hari-hari...akak ni lagi ada 8 be tgh running..kena update kaw-kaw sebab nakkan duit raya

    ReplyDelete
  4. @kak ina kl

    memang tgh setia sekarang tapi kerana link blog , hilang status sekejap ... tahniah kak ! =)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana memberikan saya satu mesej mimpi (n____n)