Thursday, November 11, 2010

Episod Akhir Telenovela Stairway to Heaven

Share it Please

Dah habis rupanya drama nie kelmarin , tak tengok mana drama Stairway to Heaven nie . Just tengok sekali-sekala . Sapa nak tengok ending nie boleh click link dibawah nie yea .

Telenovela Stairway to Heaven Episode 30 - Episod Akhir/Last Episode -

Telenovela Stairway to Heaven Episode 30 Part 1

Telenovela Stairway to Heaven Episode 30 Part 2

Telenovela Stairway to Heaven Episode 30 Part 3

Sumber gambar dan link dari dazzlingmeteor.blogspot.com

3 comments:

  1. Tak layan sgt citer ni, btw... Apa citer terbaru yg menggantikan telenovela ni ek?

    ReplyDelete
  2. @Dauspozi

    x tau .. besenya kat group FB tv3 ada update .. tapi yang pasti cerita dari luar m'sia

    ReplyDelete
  3. suke gler cter nie..
    aku smpy nanges2 la..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana memberikan saya satu mesej mimpi (n____n)