Monday, November 29, 2010

Hari Movie

Share it Please

Baru jea lepas habis tengok movie Tangled Tale (2010) secara online . Yea online sebab aku kedekut duit . Online free jea .. hehehe . Sementara free nie , tengoklah . Kalau tak leh nanti , terpaksalah beli tiket wayang T_____T .



Suka sangat tengok rambut Rapunzel yang panjang . Kuda yang bernama Maximus yang suka bergaduh dengan Flynn Rider yang perasan heandsome pon best dan kelakar .

Update : Since ramai yang bertanya nak tengok kat mana movie online , korang boleh klik link ini . Tak payah register pon tak pe tapi kena pandai cari link yang bagus =)


p/s : Nanti nak tengok movie Megamind pulak ! hehehe


13 comments:

Terima kasih kerana memberikan saya satu mesej mimpi (n____n)